Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: FIFA 19 heeft Champions League licentie

Dat is PES(t) een aanwinst.

FIFA 19 heeft mogelijk de officiële licentie voor de Champions League en de Europa League verkregen.

Het gerucht is ontstaan na opmerkingen van de Nederlandse voetbalcommentator Evert ten Napel in een televisieprogramma op Fox Sports. Ten Napel spreekt al jaren het commentaar in voor de FIFA-games en geeft in het programma commentaar op FIFA 19.

Zo meldt hij dat hij erg enthousiast is over het feit dat FIFA 19 zowel de Champions League als de Europa League bevat. Ontwikkelaar Electronic Arts heeft echter nog niet officieel bevestigd dat de nieuwste FIFA-game ook over deze licenties beschikt.

De opmerking is wel opvallend, zeker kijkende naar het gegeven dat Pro Evolution Soccer onlangs de Champions League licentie is kwijtgeraakt. Het is dus niet ondenkbaar dat de rechten voor de liga naar Electronic Arts zijn gegaan.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties