Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Fall Guys: Ultimate Knockout krijgt Portal en My Friend Pedro skins

Vallen in stijl.

Dataminers ontdekten dat Fall Guys: Ultimate Knockout skins gebaseerd op binnenkort Portal en My Friend Pedro krijgt.

Een tweet van HypexFG suggereert dat er op 3 september twee Portal-skins uitkomen en dat je op 6 september aan de slag kunt met twee My Friend Pedro-skins. Volgens de datamine zijn de Portal-skins voorlopig enkel beschikbaar voor pc-spelers. PlayStation 4-spelers moeten het voorlopig doen met de twee andere skins.

Het is wachten op een officiële bevestiging van Mediatonic. Ook zonder die skins blijft de game echter razend populair. Zo werd Fall Guys: Ultimate Knockout op een week tijd twee miljoen keer verkocht. Die populariteit zal alleen maar blijven stijgen, want vorige kreeg Fall Guys: Ultimate Knockdown een eerste nieuw level.

Wil je de game eens testen? Dan raden we je onze Fall Guys gids en tips voor beginners en gevorderden aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties