Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: elf studios hebben een Switch 4K devkit

Nintendo ontkent.

Volgens een bericht van Bloomberg zijn er minstens elf game studios die momenteel een Nintendo Switch 4K devkit in huis hebben.

Met een devkit maak je games voor een bepaalde console. Het bestaan van een 4K devkit zou suggereren dat Nintendo, naast de Switch OLED, toch nog aan een Switch met grotere paardenkracht werkt. Onder andere Zynga, die momenteel aan Star Wars: Hunters werkt, zou zo een devkit hebben.

Nintendo heeft vanaf zijn Japanse account een bericht in het Engels gedeeld waarin het bedrijf deze geruchten ontkracht. Nintendo herhaalt opnieuw dat er na de Switch OLED geen nieuwe Switch-modellen op de planning staan.

Welke devkit er nu bij de bedrijven staat is onduidelijk. Mogelijk wordt er over een opvolger van de Nintendo Switch gesproken en niet een hardwarerevisie. Onze Carl heeft in ieder geval de Nintendo Switch OLED hands-on mogen uittesten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties