Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Elder Scrolls Online onthuld in mei?

MMO zou zich millenium voor Skyrim afspelen.

Deze week doken er geruchten op van "een bron uit de industrie" dat Bethesda zich voorbereid om in mei The Elder Scrolls Online aan te kondigen. Het zou een MMO worden die zich maar liefst een millenia voor Skyrim zou afspelen. Daarmee zou de game plaatsvinden in de "Second Era" van de Elder Scrolls Lore, een tijdje voor alle andere games in de serie.

Er zouden drie facties zijn, voorgesteld door een leeuw, draak en een roofvogel. Volgens dezelfde bron zou de game getoond worden op de E3 en op Quakecon.

Geruchten over een Elder Scrolls MMO zijn er al een tijdje. In 2007 werd de domeinnaam elderscrollsonline.com geregistreerd door Bethesda. In 2010 verklaarden gerechtspapieren dat Bethesda aan een "Wow-achtige MMO" aan het werken was. De ontwikkeling van deze MMO zou al bezig zijn van 2006 en een groot budget hebben.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties