Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Eerste twee DLC personages For Honor gelekt

Een hele eer.

De eerste twee downloadbare personages voor For Honor zijn mogelijk gelekt. De eigenschappen van de personages komen overeen met eerdere teasers.

Ontwikkelaar Ubisoft liet eerder weten meerdere personages toe te voegen na de launch van de game. Er zijn zes nieuwe personages beloofd, die per tweetal worden uitgebracht.

Hoewel Ubisoft geen details over de nieuwe karakters en hun achtergronden heeft gedeeld, heeft de community de voorste twee personages geïdentificeerde middels de silhouetten in de Season Pass.

De nieuwe personages zijn de Roman Centurion en de Ninja. Waarschijnlijk worden dat de eerste twee aankomende personages. Reddit-gebruiker Bones404 plaatste onderstaande afbeelding.

De Roman Centurion is waarschijnlijk onderdeel van de Knights-factie. Het is niet bekend welk wapen hij gebruikt. De Ninja gebruikt een paar Kamas. De twee personages worden officieel uitgebracht in het aankomende Faction War-seizoen.

For Honor is onlangs uitgekomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze For Honor review is hier nogmaals te lezen.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties