Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: eerste seizoen Batman - The Telltale Series nog dit jaar compleet

Na-na-na-na-na-na-na na-na-na-na-na-na-na...

Telltale Games wil het eerste seizoen van Batman - The Telltale Series nog voor het einde van 2016 afronden. Dit bevestigt Telltale's hoofd van communicatie Job Stauffer.

De game is sinds vorig jaar in ontwikkeling en bevat vijf episodes. Batman - The Telltale Series: Episode 1 komt deze zomer uit. Ook is bekend dat de cast onder andere Troy Baker (Batman) en Laura Bailey (Selina Kyle) bevat.

Hoewel Telltale hoopt op een complete release van het eerste seizoen dit jaar, voegt Stauffer toe geen beloftes te kunnen maken. Omdat de episodes op volgorde ontwikkeld worden, blijven er onbekende factoren in het spel.

"Wij willen nieuwe content met vaste regelmaat uitbrengen,' schrijft Stauffer op Twitter. 'Maar de kwaliteit van de content blijft uiteindelijk het belangrijkst."

Naast Batman werkt Telltale ook aan het tweede seizoen van Game of Thrones. Daarnaast zijn eerder deze maand de eerste beelden van The Walking Dead: Season 3 getoond.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Batman (Telltale)

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties