Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: EA kondigt dit jaar Star Wars Jedi: Fallen Order 2 aan

Nog voor E3 2022.

Volgens insider Jeff Grubb wordt de Star Wars Jedi: Fallen Order sequel ergens dit jaar aangekondigd door uitgever Electronic Arts. Of Electronic Arts deze sequel op Star Wars Day (4 mei) zal aankondigen, weet hij momenteel niet.

Tijdens een aflevering van zijn nieuwsstream GrubbSnax zegt hij dat Star Wars Jedi: Fallen Order 2 in mei uitgebreid wordt aangekondigd. Op die manier kan Electronic Arts meer van de game laten zien tijdens E3 2022.

Grubb vermoedt daarnaast dat er een kleine kans is dat de game nog in 2022 uitkomt. Als dat niet lukt, dan zal de sequel ergens aan het begin van 2023 in de winkels liggen.

Bekijk op YouTube

Dat er een vervolg op Fallen Order komt, was in mei 2020 al duidelijk. Toen zei Electronic Arts namelijk dat Star Wars Jedi: Fallen Order het begin van een nieuwe franchise is.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat Star Wars Jedi: Fallen Order een van de gratis Amazon Prime games van januari is. Wie meer over deze Star Wars-game wil weten, leest best eens onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Read this next