Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Via Reddit ontdekken we dat Call of Duty: Warzone binnenkort waarschijnlijk zeven nieuwe playlists krijgt. Daartussen vinden we onder andere de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met teams van twee of vier spelers.

Reddit-gebruiker Senescallo ontdekte met behulp van datamining dat Warzone binnenkort nieuwe maps, wapens, operators en maar liefst zeven extra playlists krijgt. Het valt nog af te wachten of de geruchten kloppen, maar vermoedelijk zijn dit alle nieuwe speltypes:

  • Battle Royale Duos - Team mode met twee spelers
  • Battle Royale Quads - Team mode met vier spelers
  • Battle Royale High Action - Het gas verspreidt zich veel sneller
  • Battle Royale Shotty Snipers - Er zijn geen loadout drops en spelers gebruiken uitsluitend shotguns en sniper rifles
  • Battle Royale One Shot - Er zijn geen loadout drops en we kunnen elkaar enkel uitschakelen met een headshot
  • Realism Battle Royale - Dit speltype lijkt waarschijnlijk op de realism-moeilijkheidsgraad maar bevat minder HUD-elementen
  • Hardcore Battle Royale - Dit speltype lijkt waarschijnlijk op de hardcore multiplayermodus, geeft je een kleinere levensmeter en laat friendly fire toe.

Om jullie te helpen, publiceerden we al verschillende Warzone walkthroughs. Zo vind je bij ons de nodige Call of Duty: Warzone tips voor beginnende spelers en Call of Duty: Warzone tips voor geavanceerde spelers. Verder hebben we ook walkthroughs voor de beste Warzone Perks en de beste Warzone Loadouts.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties