Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Discord-integratie voor PlayStation-consoles vindt in maart 2023 plaats

"Bepaalde features zijn enkel beschikbaar op PS5."

Volgens bronnen van de redactie van Insider Gaming wordt Discord in maart ook bij ons geïntergreerd met de PlayStation 4 en 5. Er is ook minder goed nieuws, want niet alle functies worden ondersteund op de PlayStation 4.

Vorige week zagen enkele gebruikers van de mobiele versie van Discord afbeeldingen voorbijkomen die de integratie vermeldden. Daardoor vermoeden vele gebruikers dat er binnenkort Discord-integratie naar PlayStation-consoles komt.

Bronnen lieten aan Insider Gaming weten dat dit wordt doorgevoerd op 8 maart 2023. Op die datum brengt Sony namelijk systeemupdate 7.00 voor de PlayStation 5 uit.

PlayStation-gebruikers in de Verenigde Staten kunnen sinds januari genieten van Discord-intergratie en kunnen hun PlayStation ID's tonen op hun Discord-profiel.

Sony onthulde eerder de gratis PlayStation Plus Essential games van november en liet weten dat de DualSense Edge PS5 controller eind januari beschikbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties