Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Diablo 4 komt in april 2023 uit

Open beta start in februari 2023.

Volgens geruchten is Diablo 4 in april 2023 beschikbaar voor pc en consoles. Dat melden bronnen aan de redacties van XboxEra en Windows Central.

Blizzard Entertainment zou tijdens The Game Awards van 8 december meer onthullen over de game en vanaf dan zou Diablo 4 ook meteen te pre-orderen zijn. Volgens de bronnen krijgt iedereen die de titel pre-ordert toegang tot de open bèta die ergens in februari 2023 plaatsvindt.

Zoals Blizzard Entertainment al eerder aangaf, bevat Diablo 4 microtransacties en krijgt de titel verschillende seizoenen. Season One is volgens de geruchten pas ten vroegste in het derde kwartaal van 2023 beschikbaar.

De overname van Activision Blizzard door Microsoft is bijna rond, maar het valt nog af te wachten of Diablo 4 ook beschikbaar zal zijn als een van de Xbox Game Pass games.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Diablo IV

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties