Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: derde grote DLC voor Assassin's Creed Valhalla heet Dawn of Ragnarök

Naar de hel met al die DLC!

Dataminer j0nathan heeft in de code van Assassin's Creed Valhalla nieuwe info ontdekt over de volgende grote uitbreiding voor die game. De nieuwe DLC heeft naar alle waarschijnlijkheid Dawn of Ragnarök en brengt je naar het rijk van Svartalfheim. Ubisoft heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd.

J0nathan ontdekte in de data van de meest recente update voor Assassin's Creed Valhalla niet alleen de naam van de DLC, maar ook concept art, achievements en dialogen. Daaruit blijkt dat de troepen van Muspelheim een invasie plannen in Svartalfheim, wat op zijn beurt de aanleiding zou vormen voor Ragnarok.

Daarnaast zou Eivor in de DLC ook een aantal nieuwe vaardigheden krijgen. Zo kan het hoofdpersonage nu tijdelijk onzichtbaar worden, teleporterende pijlen of ijs als wapen gebruiken en gesneuvelde vijanden reanimeren.

Heb je de basisgame nog niet gespeeld? Hier vind je onze Assassin's Creed Valhalla review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties