Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Death Stranding: Director's Cut krijgt pc-versie

505 Games, Kojima Productions en Intel slaan de handen in elkaar.

De pc-versie van Death Stranding: Director's Cut wordt waarschijnlijk binnenkort aangekondigd. Dat blijkt uit een gelekt persbericht van Intel waarin ook 505 Games-topman Neil Rally wordt geciteerd.

"We zijn verheugd om te melden dat we momenteel met Intel samenwerken aan de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut. Death Stranding is een enorm populaire game bij pc-spelers en daarom zijn we erg benieuwd naar hoe Intel zijn nieuwe XeSS-technologie de spelervaring van de Director's Cut zal vergroten", aldus Rally.

Intel meldt verder in het bericht dat hij de XeSS AI-gedreven upscaling-technologie en de core-optimalisaties voor zijn 12th Gen Intel Core-processoren toevoegt aan de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut.

Volgens een anonieme bron kondigen beide partijen de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut aan tijdens de technologiebeurs CES 2022. Die start op woensdag 5 januari en eindigt op zaterdag 8 januari.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat Kojima Productions momenteel aan twee nieuwe games werkt en meldt Hideo Kojima dat hij zijn eigen tv- en filmstudio heeft opgestart. Waarom wij fan zijn van zijn meest recente game, lees je in onze Death Stranding review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties