Skip to main content

Gerucht: Death Stranding: Director's Cut krijgt pc-versie

505 Games, Kojima Productions en Intel slaan de handen in elkaar.

De pc-versie van Death Stranding: Director's Cut wordt waarschijnlijk binnenkort aangekondigd. Dat blijkt uit een gelekt persbericht van Intel waarin ook 505 Games-topman Neil Rally wordt geciteerd.

"We zijn verheugd om te melden dat we momenteel met Intel samenwerken aan de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut. Death Stranding is een enorm populaire game bij pc-spelers en daarom zijn we erg benieuwd naar hoe Intel zijn nieuwe XeSS-technologie de spelervaring van de Director's Cut zal vergroten", aldus Rally.

Intel meldt verder in het bericht dat hij de XeSS AI-gedreven upscaling-technologie en de core-optimalisaties voor zijn 12th Gen Intel Core-processoren toevoegt aan de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut.

Bekijk op YouTube

Volgens een anonieme bron kondigen beide partijen de pc-versie van Death Stranding: Director's Cut aan tijdens de technologiebeurs CES 2022. Die start op woensdag 5 januari en eindigt op zaterdag 8 januari.

In gelijkaardig nieuws ontdek je dat Kojima Productions momenteel aan twee nieuwe games werkt en meldt Hideo Kojima dat hij zijn eigen tv- en filmstudio heeft opgestart. Waarom wij fan zijn van zijn meest recente game, lees je in onze Death Stranding review.

Read this next