Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: de volgende drie Call of Duty-games komen zeker nog naar de PlayStation

Waaronder een nieuwe Warzone!

Volgens de economische website Bloomberg komen de volgende drie Call of Duty-games zeker nog uit op de PlayStation. Bloomberg heeft die informatie van vier verschillende mensen 'met kennis van zaken' ontvangen. Ook na de overname van Activision Blizzard door Microsoft zijn PlayStation-eigenaars dus nog even gerust.

Volgens Bloomberg was er voor de overname al een akkoord tussen Sony en Activision Blizzard over de drie volgende games. Het zou gaan over Call of Duty 2021 die door Infinity Ward wordt ontwikkeld, een volgende game die bij Treyarch in de maak is, en een volledig nieuwe versie van Warzone.

Phil Spencer van Microsoft liet vorige week al weten dat 'alle bestaande afspraken ook na de overname zullen gerespecteerd worden'. Als dat klopt, kunnen PlayStation-eigenaars dus ook de komende jaren nog met de nieuwste Call of Duty-games aan de slag.

Bekijk op YouTube

Wat er na die 'bestaande afspraken' gebeurt, is nog onduidelijk. Microsoft brengt na de overname van Bethesda ook Starfield exclusief naar de Xbox, dus voorlopig is het bang afwachten wat de toekomst brengt voor PlayStation-eigenaars.

Het valt ook nog af te wachten of Call of Duty in de toekomst nog jaarlijks een nieuwe release krijgt. Er doen immers ook geruchten de ronde dat Activision Blizzard en Microsoft meer tijd tussen de releases willen laten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties