Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Data Steam Autumn en Holiday Sales gelekt

E-mail aan uitgevers op internet gezet.

Valve heeft plannen voor twee grote Steam-uitverkopen voor het einde van het jaar: de Steam Autumn Sale en de Steam Holiday Sale. Uit een gelekte e-mail aan uitgevers zou de data van beide acties al blijken.

De Autumn Sale staat in de planning van 27 november tot 3 december, en de Holiday Sale van 19 december tot 2 januari, aldus de e-mail die voornamelijk in het teken staat van tekst en uitleg over de uitverkoop. Tevens wordt er in gevraagd hoeveel procent korting de desbetreffende partij aan zijn games wil geven.

Aangezien de data zo dicht op elkaar liggen, zijn de kortingen in beide uitverkopen gelijk aan elkaar. Heeft een game in de Autumn Sale een korting van 75 procent, dan wordt die korting dus niet hoger of lager in de daaropvolgende Holiday Sale.

De e-mail zou gelekt zijn door een Russische ontwikkelaar, wiens naam nog onbekend is. Deze heeft onlangs nog een game via Greenlight op Steam gelanceerd, zo is te lezen op Reddit. Daar is tevens de volledige e-mail te lezen.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties