Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Darth Vader en Family Guy komen naar Fortnite

May the Fortnite be with you.

Darth Vader en Family Guy komen binnenkort mogelijk naar Fortnite. Op het release-evenement van Unreal Engine 5 dook immers een foto op die daar naar hint.

Toen Epic Games het tijdens de eerste minuten van dit evenement over Fortnite had, verschenen op het scherm enkele bestandsnamen. Fans merkten al snel op dat op dit scherm ook mappen stonden met de namen C3S3_Vader en FamilyGuy.

Daarom denken spelers dat ze in Chapter 3 Season 3 aan de slag kunnen met de Star Wars-slechterik Darth Vader. De timing daarvan zou ook samenlopen met het verschijnen van de serie Obi-Wan Kenobi op Disney+. Een crossover-event met Star Wars ligt helemaal in lijn met wat we van Fortnite mogen verwachten.

Een potentiële crossover met Family Guy is ingewikkelder. Een jaar geleden al ontdekten Fortnite-lekkers reeds enkele bestanden die naar de animatiereeks verwijzen. Al snel bleek dat de ontwikkelaar die foto's zelf had gelekt om iedereen op een dwaalspoor te zetten.

Probeert Epic Games iedereen opnieuw op een dwaalspoor te zetten? Enkel de tijd zal het uitwijzen.

In gelijkaardig nieuws onthulde Epic Games dat Ezio en Eivor binnenkort speelbaar zijn in Fortnite en ontdekte je eerder datFortnite mogelijk terugkomt naar iOS dankzij een nieuwe Europese wetgeving.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Family Guy

PS2, Xbox, PSP

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

See 1 more

Star Wars

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties