Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Catherine komt naar de Nintendo Switch

Update: Niet de Switch maar de Vita!

UPDATE:Atlus heeft Catherine Full Body officieel aangekondigd, voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita. Het betreft hier een heruitgave van de PlayStation 3-versie met een derde Catherine en daarmee gelijk een nieuw einde.

Er staat een livestream op het Japanse Nico Nico voor 22 december gepland, waar meer informatie over de game wordt gedeeld.

Goed om te zien dat de PlayStation Vita niet wordt vergeten, hoewel het mijzelf bij het schrijven van het oorspronkelijke bericht volledig is ontschoten.

Oorspronkelijk bericht: Volgens geruchten wordt er aan het eind van het jaar een aankondiging rondom Catherine verwacht, vanuit Studio Zero.

Studio Zero is het tweede team van Atlus, opgezet door de regisseur van Persona 3, 4 en 5. Op dit moment werkt het team aan Project Re-Fantasy, een volledig nieuw concept dat niets met Persona of de Shin Megami Tensei-reeks te maken heeft.

Studio Zero heeft ook laten weten dat het aan een tweede game 'voor onderweg' werkt, en dat we daar eerst over horen voordat we meer informatie over Project Re-Fantasy krijgen.

Volgens een betrouwbare bron in de Japanse game industrie werkt Atlus aan een nieuwe Catherine game, maar het is onduidelijk of het een vervolg of remaster betreft.

Als wij vervolgens alle puzzelstukjes naast elkaar leggen, lijkt het ons dat Studio Zero aan een Switch-versie van Catherine werkt. Als de geruchten kloppen, hoeven we niet lang te wachten tot we een antwoord hebben.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties