Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: Warzone map krijgt rijdende trein in Season 5

Toet toet!

Volgens geruchten staan er grote veranderingen op til voor de Call of Duty: Warzone map. Volgens nieuwswebsite VGC rijdt er vanaf Season 5 een trein rond op de Verdansk map die heel wat aantrekkelijke loot bevat.

Apex Legends en PUBG introduceerden eerder al een gelijkaardige trein. Het valt dus nog af te wachten hoe Infinity Ward een unieke twist aan het concept wil geven.

Volgens hetzelfde gerucht zou in Season 5 ook het Stadium opengaan. Het lijkt er trouwens op dat Infinity Ward in onderstaande officiële screenshot al heeft gehint naar de opening van het Stadium. Daarop zijn touwen te zien die je vermoedelijk gebruikt om het gebouw langs boven te betreden.

Of de geruchten kloppen, valt nog af te wachten. Season 5 start immers pas in augustus. Eerder deze week kreeg de game wel nog een mid-season update. Lees hier de Modern Warfare en Warzone patch notes voor Season 4: Reloaded. Dit weekend valt er overigens nog meer te beleven in de game, want er is opnieuw een dubbel XP-weekend in Call of Duty: Warzone en Modern Warfare.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties