Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: Warzone breidt uit naar Rebirth Island

Kan twee kanten op.

Call of Duty: Warzone wordt weldra mogelijk uitgebreid met Rebirth Island en Alcatraz. Dat meldt een dataminer via een mysterieuze afbeelding op Twitter.

Dat er iets op til is, was al duidelijk toen uitgever Activision vorige maand de roadmap van Call of Duty: Warzone en Black Ops Cold War Season 1 onthulde. Daarin werd geteased dat er op 10 december een 'geheime Warzone-ervaring' aan de game wordt toegevoegd.

In de roadmap zagen we ook een afbeelding van een zwarte balk en de woorden '...Eniya Island'. Die woorden lijken te wijzen op Vozrozhdeniya Island, oftewel Rebirth Island dat zich in het Aralmeer bevindt. Dat eiland werd in de jaren '50 gebruikt door de Sovjet-Unie om biologische wapens te maken en maakte voor het eerst zijn opwachting in de Rebirth-verhaalmissie van de eerste Call of Duty: Black Ops.

Omdat het eiland op de afbeelding bovendien overeenkomsten vertoont met de Alcatraz-map uit de Blackout-mode van Call of Duty Black Ops 4 vermoeden dataminers dat die map binnenkort ook zijn opwachting maakt in Warzone.

Aangezien beide theorieën zeer waarschijnlijk zijn, is het momenteel gissen of beide eilanden binnenkort naar de game komen, of slechts een van de twee. Daarnaast kan het ook zijn dat Rebirth Island maar voor een bepaalde tijd naar het eiland komt en dus onderdeel is van een speciaal evenement.

In ander Call of Duty-nieuws ontdek je dat je binnenkort misschien je Call of Duty loadouts kunt delen via sociale media.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties