Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt binnenkort aangekondigd

Modern Ghostfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) wordt vermoedelijk binnenkort aangekondigd door ontwikkelaar Infinity Ward. Dat valt af te leiden uit de profielfoto van de ontwikkelaar op Twitter.

Sinds vrijdag 22 april zijn de profiel- en omslagfoto op de twitterpagina van Infinity Ward gewijzigd naar een op het eerste zicht volledig zwarte afbeelding. Wanneer je de helderheid van beide afbeeldingen verhoogt, zie je ineens een silhouet dat verdacht veel lijkt op dat van Ghost uit Modern Warfare 2.

Daardoor vermoeden fans dat de ontwikkelaar de game binnenkort officieel gaat aankondigen. Of dat klopt en wanneer de officiële onthulling volgt, is op dit moment onduidelijk.

Dat Call of Duty 2022 een sequel op Modern Warfare (2019) is, werd midden februari al duidelijk toen Infinity Ward via de Call of Duty-blog meldde dat Modern Warfare 2 (2022) er wel degelijk komt en dat hij ook aan een nieuwe Warzone-ervaring in een nieuwe engine werkt.

Als je Tom Henderson mag geloven, speelt de Call of Duty: Modern Warfare 2 campaign zich in Latijns-Amerika af en komt Call of Duty 2022 vroeger dan andere jaren uit.

In ander Call of Duty-nieuws deed uitgever Activision alle content van Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 uit de doeken en kwam je alles te weten over de Call of Duty: Vanguard en Warzone Season 3 Battle Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties