Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Bulletstorm Remaster komt naar pc en consoles

Evenveel kogels, maar nu in HD.

Volgens een Braziliaans classificatiebureau krijgt Bulletstorm een remaster onder de naam Bulletstorm: Full Clip. De game komt mogelijk in 2017 uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Geruchten over de game doen sinds afgelopen E3 de ronde. Toen zijn er afbeeldingen onder de naam Bullet Storm Remaster op USB-sticks van Microsoft opgedoken.

Bulletstorm is in 2011 uitgebracht voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game is gemaakt door People Can Fly, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Painkiller en Gears of War: Judgement. Op dit moment werkt de studio samen met Epic Games aan Fortnite.

Volgens de informatie van het classificatiebureau treedt Gearbox ditmaal op als uitgever. Welke studio verantwoordelijk is voor de overzetting, is nog niet bekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties