Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Black Panther singleplayergame in de maak

Gemaakt door een nieuwe studio.

Volgens journalist en insider Jeff Grubb is Electronic Arts aan een singleplayergame rond Black Panther in een open wereld aan het werken. Dat heeft Grubb in zijn Giant Bomb-stream verteld.

Het doel van EA is om het succes van Star Wars Jedi: Fallen Order mee te nemen en dat ook in een Marvel-wereld te bereiken. Volgens Grubb is de game nog vroeg in de ontwikkelingsfase. Het doel van de game wordt om de nieuwe Black Panther te worden.

Cover image for YouTube videoMarvel's Avengers Expansion: Black Panther - War for Wakanda Cinematic Trailer

De game wordt door een nieuwe studio van EA ontwikkeld. De studio zou in Seattle gevestigd zijn met de voormalige Monolith Productions-baas Kevin Stephens aan het hoofd. Stephens werkte onder meer aan Middle-earth: Shadow of Mordor en Middle-earth: Shadow of War.

De Black Panther game is nog vroeg in de ontwikkeling, een officiële aankondiging kan daardoor nog even op zich laten wachten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties