Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Bethesda werkt aan Skyrim Remastered

Fus Ro Dah!

Er is een gerucht opgedoken dat Bethesda een remaster van The Elder Scrolls 5: Skyrim aankondigt tijdens de E3-beurs. De remaster lanceert voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Insider 'Shinobi602' en gebruiker'Enter the Dragon Punch' op het internetforum NeoGAF geven het volgende aan: "De Skyrim remaster bevat mods, alle DLC-uitbreidingen en verbeterde graphics".

Bethesda werkt sinds de release van Fallout 4 aan mods voor consolegames. Onlangs heeft de Xbox One-versie van Fallout 4 ondersteuning voor mods gekregen. De PlayStation 4 krijgt ergens deze maand Fallout 4-mod ondersteuning. Volgens de geruchten krijgt de Skyrim remaster een soortgelijke dienst.

De Bethesda persconferentie vindt plaats op maandag 13 juni om 04:00 's nachts. Een overzicht van alle data en tijdstippen van de E3 2016 persconferenties vind je op de site.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties