Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Bethesda heeft plannen voor Prey 2

Speculaties over de E3 doen de ronde.

Er zijn nieuwe geruchten over Prey 2 opgedoken. De oorsprong van deze geruchten zijn recente wijzigingen van de internetdomeinen Prey2.com en Prey3.com.

Bezoekers van deze adressen worden sinds kort omgeleid naar een Facebookpagina voor Prey 2. Deze pagina is echter nog niet in de lucht. Verdere informatie over zowel de game als de pagina ontbreken nog.

Prey 2 stond aanvankelijk voor 2012 gepland. De game werd ontwikkeld door Human Head Studios, de makers van het eerste deel. Na een demo op de E3 in 2011 werd het echter stil rondom de titel.

Hierna is Prey 2 meerdere malen uitgesteld. Geruchten deden de ronde dat de ontwikkeling was overgedragen aan andere ontwikkelaars, zoals het Franse Arkane Studios. In 2014 maakte Bethesda echter officieel bekend dat de game is geschrapt.

Bethesda heeft nog niet op de nieuwste geruchten gereageerd. Het bedrijf is wel van plan om een persconferentie te organiseren tijdens de E3-beurs. De E3 persconferentie van Bethesda vindt plaats op 13 juni.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties