Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Battlefield 2042 beta datums zijn gelekt

Schiet zich lek.

Volgens de Chinese website Bilibili start de Battlefield 2042 beta volgende week. Ook Tom Henderson bevestigt dat nieuws via Twitter.

Op de streamingswebsite Bilibili zie je op de Battlefield 2042-pagina staan dat de Battlefield 2042 bèta op 6 oktober om 15:00 uur van start gaat (8:00 uur lokale tijd) en eindigt op 9 oktober. Volgens Tom Henderson duurt het bijbehorende streamingsevenement tot 9 oktober en is het mogelijk dat de bèta zelfs nog iets langer duurt. Verder laat Henderson weten dat Electronic Arts vandaag of morgen de bèta officieel aankondigt.

Door het bovenstaande nieuws lijkt het erop dat de uitgestelde uitgestelde Battlefield 2042 release niet veel impact heeft op de Battlefield 2042 open bèta die normaal in september van start zou gaan.

Ongeduldige fans kunnen tot de officiële aankondiging kijken naar de Battlefield 2042 kortfilm. Wie dat al deed en meer wil weten over Battlefield 2042 gameplay, surft best eens naar onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties