Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Batman: Arkham Origins krijgt multiplayer

Haal Batman en Robin neer als superschurk.

Volgens website Kotaku zal Batman: Arkham Origins, de derde game in de Arkham-franchise, een multiplayer krijgen. Dit vernamen ze van dezelfde bron die hen eerder al het bestaan, de titel én de setting van de game wist te vertellen.

In de modus die door de informant werd doorgespeeld, zou een groep spelers de rol opnemen van superschurk die voor de kant van Bane of The Joker spelen. Beide partijen moeten Batman en Robin proberen om te leggen. Of het Dynamic Duo ook door menselijke spelers zal worden bestuurd, is nog onduidelijk.

De speelbare en aanpasbare schurken zouden de volgende zijn: Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask, Deathstroke en Electrocutioner. Mogelijk zitten deze jongens ook in de singleplayer en worden dit de huurmoordenaars die Batman opjagen op kerstdag.

Batman: Arkham Origins zal op 25 oktober verschijnen voor PS3, Xbox 360, Wii U en PC. Meer info over de game kan je hier terugvinden.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties