Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: basketbal en trefbal komen naar Nintendo Switch Sports

Open doel.

Dataminers hebben in de bèta-versie van Nintendo Switch Sports verwijzingen gevonden naar basketbal en trefbal. Mogelijk worden die sporten op een later moment toegevoegd aan de game, al is het ook mogelijk dat beide sporten ooit op de planning stonden maar de uiteindelijke selectie niet hebben gehaald.

Bij de Nintendo Switch Sports aankondiging afgelopen maand maakte Nintendo bekend dat Tennis, bowling, chambara, batminton, volleybal en voetbal bij de release in de game zitten. Daarnaast wordt golf op een later moment als gratis update toegevoegd. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat ook andere sporten zoals basketbal en trefbal later worden toegevoegd, al dan niet als betaalde DLC.

Nintendo Switch Sports komt op 29 april uit. Het is de derde game in de Sports-reeks en laat je het online en offline opnemen tegen je vrienden met behulp van de Joy-Cons.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Nintendo Switch Sports

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties