Skip to main content

Gerucht: Bandai Namco werkt aan remaster van Nintendo game

Wordt 3D-actiegame.

Enkele vacatures bij Bandai Namco onthullen dat het bedrijf aan een remaster van een Nintendo-game werkt. Over welke game het precies gaat, is op dit moment niet duidelijk.

Voor de ontwikkeling van de game zoekt Bandai Namco een planner en twee visual artists die zowel instaan voor het remasteren als het maken van nieuwe 3D-achtergronden.

Hoewel het momenteel niet duidelijk is over welke Nintendo-titel het precies gaat, zijn Kid Icarus en Star Fox realistische opties. Eerder werkten Bandai Namco en Nintendo al samen aan Star Fox Assault (2005) voor de Nintendo Gamecube.

De laatste games waarin je het hoofdpersonage uit de Star Fox-franchise kon bewonderen, waren Starlink: Battle for Atlas en Super Smash Bros. Ultimate. Daarin is hij respectievelijk een van de exclusieve piloten van de versie op Nintendo Switch en een van de speelbare personages. De laatste Kid Icarus-titel dateert alweer uit 2012 en droeg de naam Kid Icarus: Uprising.

Wie graag meer ontdekt over die games, leest best eens Sander zijn Starlink: Battle For Atlas review en Super Smash Bros. Ultimate review.

Read this next