Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Bandai Namco maakt Metroid Prime 4

Made in Singapore.

Een studio van Bandai Namco in Singapore werkt aan Metroid Prime 4. Dat meldt Eurogamer.net op basis van verschillende bronnen.

Bandai Namco Singapore bestaat deels uit voormalige LucasArts-werknemers die eerder onder andere aan Star Wars 1313 hebben gewerkt. De studio werkt volgens Eurogamer samen met Nintendo aan de nieuwste Metroid-game.

Eerder doken er al geruchten op dat Bandai Namco verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Metroid Prime 4. Zo liet een Bandai Namco-medewerker onlangs doorschemeren dat hij aan een 'exclusieve first-person/adventure game voor de Nintendo Switch' werkt.

Zowel Bandai Namco als Nintendo hebben nog niet op de geruchten gereageerd. Het blijft dus wachten op een officiële bevestiging tot we met zekerheid kunnen stellen dat de berichtgeving van Eurogamer.net ook helemaal juist is.

Metroid Prime 4 is vorig jaar officieel aangekondigd. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Een eerste trailer voor de game geeft nog weinig informatie over de nieuwe titel. Zo is onbekend of Metroid Prime nog in 2018 lanceert.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties