Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Assassin's Creed: Unity Rifts-modus gelekt

Altaïr, ben jij dat?

Op de sociale nieuwssite Reddit is een foto en een video geplaatst van een nog onaangekondigde modus in het aankomende Assassin's Creed: Unity.

Uit de beelden blijkt dat je in Rifts een parcours aflegt om 'glyphs' te verzamelen. Stilstaande glyphs leveren tien punten op, bewegende glyphs twintig, en versleutelde glyphs vijftig. Bij laatstgenoemde moet je dan ook een tijdje stilstaan, terwijl het de bedoeling is zoveel mogelijk punten binnen de tijd te scoren.

De modus is speelbaar tegen ghosts van andere spelers. Daarnaast maken personages uit vorige Assassin's Creed-delen er hun opwachting in, zoals Altaïr, Ezio, Aveline en Edward Kenway.

Het beeldmateriaal is afkomstig van een tester, naar eigen zeggen. Ubisoft bevestigt de modus nog niet maar zou wel stappen hebben ondernomen om de beelden van Reddit te krijgen, aldus Eurogamer.

De releasedatum van Assassin's Creed: Unity is vastgesteld op 28 oktober. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen