Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Assassin's Creed Origins krijgt volgende week 60 FPS-update

Verbeterde origine.

Assassin's Creed Origins krijgt tussen 24 en 26 mei waarschijnlijk een update die de game op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S aan 60 FPS laat draaien. Dat onthult het twitteraccount van PlayStation Game Size.

Naast een hogere framerate zou de update ook het Franchise Menu toevoegen. Volgens PlayStation Game Size wil Ubisoft daarmee recentere Assassin's Creed-titels promoten. Het menu is niet nieuw, want het dook eerder ook al op in de Assassin's Creed Odyssey 60 FPS update voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Wil je graag meer weten over bovenstaande games, lees dan zeker eens de Assassin's Creed Origins review en de Assassin's Creed Odyssey review. Wil je onze mening weten over de laatste nieuwe game in de reeks, klik dan eens door naar de Assassin's Creed Valhalla review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties