Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Assassin's Creed Liberation HD en meer Ubisoft-games gelekt

Wat zijn Assassin's Creed Pirates en Rabbids Big Bang?

De PlayStation Vita-game Assassin's Creed III: Liberation krijgt mogelijk een consoleversie. Dat suggereert een gelekte afbeelding met daarop logo's van nog onaangekondigde Ubisoft-games, waaronder een logo van Assassin's Creed Liberation HD.

De afbeelding is afkomstig van het Chinese forum A9VG, de verdere origine is niet bekend. Hoewel sommige logo's op titels duiden waarvan nu pas voor het eerst is gehoord, wordt er online al druk gespeculeerd.

Assassin's Creed Pirates is mogelijk een mobiele variant van Assassin's Creed IV: Black Flag. Rayman: Fiesta Run klinkt als de opvolger van Rayman: Jungle Run voor iOS en Android. Rabbids Big Bang betreft een game met, jawel, de Raving Rabbids.

Minder bekende namen blijken Valiant Hearts: The Great War, Endwar Online en een game genaamd Auto Dance II. De logo's zijn zichtbaar naast reeds bekende titels, zoals Child of Light, The Mighty Quest for Epic Loot en Watch_Dogs.

Ubisoft reageert vooralsnog niet op de speculatie en geruchten.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties