Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Assassin's Creed 4: Black Flag remake in de maak

Duizend bommen en granaten.

Kotaku heeft via verschillende betrouwbare bronnen vernomen dat Ubisoft aan een remake van Assassin's Creed 4: Black Flag werkt. De remake zou momenteel nog in een prille ontwikkelingsfase zitten.

Een opvallend detail bij het gerucht is dat ook Ubisoft Singapore bij het project betrokken zou zijn. Dat is de studio die momenteel aan Skull and Bones werkt, die andere piratengame die intussen al talloze keren werd uitgesteld.

Assassin's Creed 4: Black Flag kwam oorspronkelijk in 2013 uit en staat nog steeds bekend als een van de beste games in de reeks. Het is momenteel nog onduidelijk of de remake enkele een grafische modernisering van de game inhoudt, of verder dan dat gaat.

Over Skull and Bones blijft het voorlopig angsvallig stil. Begin dit jaar kregen we nog nieuwe narratieve gameplay van Skull and Bones te zien, maar sindsdien blijft het gissen naar de staat van de game. In augustus komt er wel een closed bèta.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties