Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Apex Legends voor Switch lanceert samen met Season 8

Feit of fictie?

Apex Legends voor Nintendo Switch lanceert waarschijnlijk op 2 februari, samen met Season 8. Dat blijkt uit een intussen verwijderde zin in de beschrijving van een nieuwe trailer.

In het filmpje vertelt Respawn Entertainment het achtergrondverhaal van de Australische bommenexpert en het nieuwste personage Fuse. In de omschrijving van de Japanse versie van de trailer viel echter kort te lezen dat je het personage bij de release ook kunt uitproberen op de Switch.

Het is nog onduidelijk of het hier over een foute vertaling gaat, of simpelweg een medewerker van Respawn Entertainment die voor zijn of haar beurt heeft gesproken. Het is dus mogelijk dat Respawn Entertainment de informatie offline heeft gehaald en binnenkort met een afzonderlijke aankondiging van de releasedatum van de Switch-versie komt.

Mocht de game al in februari naar Switch komen, dan zou dat een aangename verrassing zijn voor de fans. Respawn Entertainment stelde in oktober namelijk de Switch-versie van Apex Legends uit naar dit jaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties