Skip to main content

Gerucht: Apex Legends voor Switch lanceert samen met Season 8

Feit of fictie?

Apex Legends voor Nintendo Switch lanceert waarschijnlijk op 2 februari, samen met Season 8. Dat blijkt uit een intussen verwijderde zin in de beschrijving van een nieuwe trailer.

In het filmpje vertelt Respawn Entertainment het achtergrondverhaal van de Australische bommenexpert en het nieuwste personage Fuse. In de omschrijving van de Japanse versie van de trailer viel echter kort te lezen dat je het personage bij de release ook kunt uitproberen op de Switch.

Bekijk op YouTube

Het is nog onduidelijk of het hier over een foute vertaling gaat, of simpelweg een medewerker van Respawn Entertainment die voor zijn of haar beurt heeft gesproken. Het is dus mogelijk dat Respawn Entertainment de informatie offline heeft gehaald en binnenkort met een afzonderlijke aankondiging van de releasedatum van de Switch-versie komt.

Mocht de game al in februari naar Switch komen, dan zou dat een aangename verrassing zijn voor de fans. Respawn Entertainment stelde in oktober namelijk de Switch-versie van Apex Legends uit naar dit jaar.

Read this next