Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Apex Legends krijgt singleplayer-modus en duo-teams

Niet meer het derde wiel.

Apex Legends krijgt mogelijk een singleplayer-modus, als ook de optie om in teams van twee te spelen. Dataminer ShiinaBR ontdekte verwijzingen naar 'solo mode' en '2-man quads' in de bronbestanden van de game. Ontwikkelaar Respawn Entertainment bevestigt nog niets.

De onderscheidende factor van Apex Legends is juist dat de battle royale-game in teams van drie wordt gespeeld. Ieder teamlid heeft een specifieke rol, zoals het vinden van tegenstanders of het healen van teamleden. Er zijn acht unieke personages om uit te kiezen.

Lees ook ons overzicht van alle Apex Legend classes.

Apex Legends passeerde in korte tijd de tien miljoen spelers. Speel jij de game ook met je vrienden? Check dan onze Apex Legends tips.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties