Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Apex Legends krijgt Ranked-modus

En dat voor Fortnite?

Apex Legends krijgt mogelijk een Ranked-modus. Dat doet de vondst van dataminer Stout op Twitter althans vermoeden. Hoewel competitieve geesten misschien al in de handen wrijven, is het nog wachten op een officiële reactie van ontwikkelaar Respawn Entertainment.

In de bestanden van de game wordt ter hoogte van regel 95 en 96 melding van 'ranked play' gemaakt. De mogelijkheid tot het spelen van ranked wedstrijden is een veelgevraagde feature. Zo organiseert concurrent Epic Games met Fortnite bijvoorbeeld in-game toernooien.

Apex Legends is - net als Fortnite - een Battle Royale-game en lanceerde eerder deze week voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hier lees je alles over Apex Legends - Release date, gameplay, tips en alles wat we weten.


Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.


Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties