Skip to main content

Gerucht: alle Super Smash Bros. Ultimate DLC fighters gelekt

Bekende non-Nintendo gezichten.

Dataminer 'jam1garner' en een anonieme 5Channel-gebruiker zeggen alle DLC-personages in Super Smash Bros. Ultimate ontdekt te hebben.

Piranha Plant en Joker waren eerder al officieel aangekondigd. De eerste fighter komt in februari. Van de laatste is nog niet duidelijk wanneer hij beschikbaar is.

Uit de datamine van 'jam1garner' blijkt dat de personages aan bepaalde codenamen gekoppeld zijn. Het Super Smash Bros. Ultimate roster wordt volgens deze persoon uitgebreid met Erdrick (Dragon Quest), Ryu Hayabusa (Ninja Gaiden), Steve (Minecraft) en Marine (Doom).

Waarom specifiek voor deze personages gekozen is, heeft te maken met dat ze dit jaar ook in andere Switch-games hun opwachting maken. Het dient ter promotie van Dragon Quest 11(S), Minicraft Dungeons en Doom Eternal. Ter ere van het dertigjarige bestaan van Ninja Gaiden zou er van die serie ook een game in de pijplijn zitten.

Let wel, het gaat om geruchten. Ook de namen Rayman en Heihachi uit de Tekken-serie circuleren de laatste tijd in de wandelgangen. De verschillende Super Smash Bros. Ultimate DLC en Figthers Pass worden tot februari 2020 verspreid uitgerold.

Read this next