Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: afbeeldingen van Call of Duty 2024 en Modern Warfare 2 gelekt

Call of lekken.

Twitteraar en dataminer @RealiityUK heeft onlangs enkele afbeeldingen van Call of Duty 2024 en Modern Warfare 2 gelekt. Uitgever Activision is hier niet zo blij mee en haalde al enkele foto's offline.

De dataminer kon de namen en afbeeldingen van verschillende Call of Duty 2024 en Modern Warfare 2-maps achterhalen. Op de afbeeldingen zie je laadschermen van de maps Esports Gym, Exhume, Fallout, Favela, Firing Range, Floating Bay, Killhouse, Lighthouse, Luxury, Mountain Town, en Narcos.

Daarnaast krijg je ook key-art van de volgende game van ontwikkelaar Treyarch te zien. De eerste afbeelding heet Stealth en daarop zie je een vliegveld met een hangar, een straaljager en ontploffingen.

Pillage is de tweede afbeelding en daarop zie je de binnenkant van een gebouw met een gat in de muur, muurschildering en zowel levende als dode soldaten.

De Call of Duty: Modern Warfare 2 release vindt op 28 oktober 2022 plaats. Eerder toonde ontwikkelaar Infinity Ward het Call of Duty: Modern Warfare 2 Dark Water level.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties