Skip to main content

Gerucht: afbeelding nieuw Overwatch-personage gelekt

Somb-raadselachtig.

Er is tijdelijk een afbeelding van een nieuw Overwatch-personage op de officiële Blizzard-site geplaatst. De afbeelding is inmiddels weer van de site verwijderd.

De afbeelding toont mogelijk het nieuwe personage Sombra. Blizzard hint al enige tijd naar het bestaan van het karakter. Zo heeft de studio de laatste tijd meerdere verwijzingen naar het personage in updates van Overwatch verstopt. Sombra is tot nu toe echter nog niet officieel onthuld.

De gelekte afbeelding is geïllustreerd door John Polidora, een van de conceptillustrators van Blizzard. De afbeelding komt ook overeen met een vorige maand gelekte afbeelding van wat mogelijk Sombra is.

Blizzard organiseert dit weekend een nieuwe editie van de Blizzcon-beurs in de Amerikaanse stad Anaheim. In het schema van de beurs is onder andere te zien dat er op 4 november een speciaal Overwatch-panel gepland staat op het hoofdpodium.

Er is meer Overwatch-gerelateerd nieuws. Zo introduceerde Blizzard onlangs het Halloween Terror evenement voor Overwatch. Het evenement eindigt vandaag.

Read this next