Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

George R.R. Martin: "Elden Ring ziet er fantastisch uit"

Incredible Ring.

Game of Thrones-auteur George R.R. Martin onthult in een blogbericht meer details over zijn bijdrage aan Elden Ring, de nieuwste game van ontwikkelaar FromSoftware. In dat bericht vertelt hij over zijn samenwerking met de ontwikkelaar en geeft hij zijn mening over het eindresultaat.

Hoewel "videogames niet echt zijn ding zijn" en hij enkel strategische games speelt, kon R.R. Martin dit "spannende voorstel" van FromSoftware niet afslaan. Volgens Martin maakte FromSoftware eerder al "baanbrekende art" voor games en "houdt hij ervan om fantasiewerelden te creëren en de geschiedenis ervan te schrijven".

Nadat George R.R. Martin zijn schrijfwerk voor Elden Ring afleverde bij zijn "nieuwe Japanse vrienden" hoorde hij jaren niets meer over de ontwikkeling van de game. Nu de Elden Ring release met rasse schreden nadert, kreeg hij eindelijk het "fantastische eindresultaat" te zien.

Ongeduldige fans die alvast niet kunnen wachten tot ze aan de slag kunnen met de game, verwijzen we graag door naar de nieuwe Elden Ring-trailer die meer over het verhaal onthult.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties