Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geoff Keighley: "Summer Game Fest livestream draait vooral om reeds aangekondigde games"

Bevat geen 'megaton shocks'.

Geoff Keighley meldt dat de Summer Game Fest 2022 livestream vooral reeds aangekondigde games bevat en dat er dus geen “megaton shocks” komen. Keighley wil dus niet dat kijkers te veel verwachten van de stream.

De presentator onthult verder ook dat show 1,5 tot 2 uur duurt, maar benadrukt dat het ook langer kan duren door de vele games en gasten die aan bod komen.

Zo krijg je in de livestream een gameplay-demo van The Callisto Protocol te zien, komt het eerste level van Call of Duty: Modern Warfare 2 aan bod en onthult ontwikkelaar WB Games Montréal nieuwe beelden en informatie over Gotham Knights.

Studio MDHR zal ook nieuwe beelden tonen van de Cuphead: The Delicious Last Course DLC die op 30 juni uitkomt en Dwanye "The Rock" Johnson komt langs naar aanleiding van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Dat alles is nog maar een voorsmaakje. Keighley laat namelijk weten dat hij deze week nog meer gaat onthullen over het evenement. Eerder ontdekte je al dat Summer Game Fest 2022 onder andere Devolver Direct 2022 en de Xbox en Bethesda Games Showcase bevat.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties