Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gelimiteerde fysieke editie Teslagrad onthuld

Er zijn er maar 250 van.

Onafhankelijke ontwikkelaar Rain Games is de samenwerking aangegaan met IndieBox en onthult zodoende een gelimiteerde fysieke editie van de indiegame Teslagrad.

Normaliter is de puzzelgame enkel als digitale titel verkrijgbaar. In de doos zit onder meer een Teslagrad-poster, de soundtrack, een instructieboekje, een papercraft blauwdruk van de hoofdrolspeler en de game zelf staat op een USB-stick. Van deze editie zijn 250 exemplaren gemaakt.

IndieBox is een initiatief waarbij indiegames worden voorzien van een verpakking, zoals geïnspireerd door de NES, SNES en Sega Genesis-doosjes van weleer.

Voor een losse game betalen is nog niet mogelijk. Momenteel werkt IndieBox enkel met een abonnementstarief. Daarvoor krijg je 'ieder maand de beste onafhankelijke games in een retro Collector's Edition met alle goodies,' aldus de initiatiefnemers.

Teslagrad is een puzzelgame die niet is gemaakt voor mensen die snel opgeven. "Waarschuw je arme buren voordat je aan Teslagrad begint want de kans is groot dat je het menig keer in frustratie uitschreeuwt tijdens je verkenningstochten," stelt Mike in zijn Teslagrad review. "Ondanks een wankelende moeilijkheidsgraad en een vrij korte speelduur verveelt de game geen moment."

Getagged als

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties