Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gelekte screenshots tonen nieuwe sociale plek in Destiny

Onderdeel van de downloadbare uitbreiding House of Wolves.

Destiny krijgt er een nieuwe sociale plek bij in de aankomende downloadbare uitbreiding House of Wolves. Dit is te zien op gelekte Destiny-screenshots die zijn geplaatst op de website Reddit.

De nieuwe omgeving om andere spelers te ontmoeten, bevindt zich ergens in de Reef-locatie van de game. Hoogstwaarschijnlijk gaat de omgeving een zelfde rol spelen als de Tower. Dat is de huidige sociale plek in Destiny.

Op de screenshots zijn ook twee nieuwe locaties op de Maan te ontdekken: de level 30 quest Nightcrawler en de level 28 strike-missie Belly of the Beast. Verder voegt de uitbreiding volgens de afbeeldingen de nieuwe Inferno-playlist toe aan Destiny's multiplayer modus.

De House of Wolves uitbreiding is in het tweede kwartaal van dit jaar verkrijgbaar. In de Destiny review van Sander lees je zijn mening over de game van Bungie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties