Skip to main content

Gelekte pre-alfa beelden The Division tonen koproltechniek

Ubisoft waarschuwt: video is niet representatief.

Gelekt beeldmateriaal van Tom Clancy's The Division toont een koproltechniek, die je mogelijk kan gebruiken om te ontwijken. De pre-alfa beelden zijn in eerste instantie door een anoniem bron aan VG247.it gegeven en werden daarna op internet verspreid. Het betreft de Xbox One-versie van de game.

Uitgever Ubisoft waarschuwt dat de video niet representatief meer is. Een woordvoerder zegt in een reactie op het lek: "Deze lage-resolutie beelden komen uit een pre-alfa test die gedaan is tijdens het ontwikkelen van de game. We wilden testen hoe de servers het zouden doen in een realistische gamesetting. Veel functies die je ziet, zijn hierna weer geschrapt. Zo ziet de uiteindelijke game er niet uit."

Vorige maand hebben Reddit-gebruikers nog afbeeldingen gevonden in de code van de officiële website van de game, die zouden hinten op een publieke alfa-test voor The Division. Daar heeft Ubisoft echter nog niets over gezegd.

The Division staat nu voor 2015 gepland, nadat Ubisoft de releasedatum van de game al een keer heeft vertraagd. "We maken iets waar we heel trots op zijn en we willen niet inboeten op kwaliteit. We brengen de game pas uit als 'ie klaar is," aldus de ontwikkelaar destijds.

Tom Clancy's The Division is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.

Door Imre Himmelbauer.

Read this next