Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Gelekte afbeelding van Suicide Squad: Kill the Justice League onthult Battle Pass

Suicide Level Squad.

Een door Video Games Chronicle (VGC) geverifiëerde, gelekte afbeelding van een PlayStation test build van Suicide Squad: Kill the Justice League toont dat de game een battle pass en level-opties heeft.

Volgens betrouwbare bronnen bevat de game een battle pass die zich vooral focust op cosmetische voorwerpen zoals skins voor de personages en wapens. Fans vrezen daarom dat ze extra geld moeten spenderen om toegang te krijgen tot alle content van de game.

Bovenaan in het midden zie je ook nog verschillende symbolen die wijzen op betaalmiddelen die je via het behalen van XP kunt gebruiken om je favoriete antihelden aan te passen en te versterken via skills trees.

De foto werd verwijderd op vraag van Warner Bros.

Daarnaast lijkt de afbeelding te bevestigen dat elke speelsessie aan te vatten is met bots, zie je dat er een crossplay-functie tussen console en pc is en ontdek je dat elk personage zijn eigen unieke uitrusting, wapens en skins heeft.

Oorspronkelijk zou Suicide Squad al in 2022 uitkomen, maar omdat ontwikkelaar Rocksteady Studios meer tijd nodig heeft, vindt de release van Suicide Squad: Kill the Justice League pas op 26 mei 2023 plaats.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Suicide Squad: Kill the Justice League

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties