Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gelekt document lijkt eerdere PlayStation 4 Neo geruchten te bevestigen

Alle nieuwe PS4-games moeten vanaf oktober de Neo ondersteunen.

Een nieuw gelekt document lijkt eerdere geruchten over de PlayStation 4 Neo te bevestigen. Zo geeft het document aan dat alle nieuwe PlayStation 4-games vanaf oktober ook de PlayStation 4 Neo moeten ondersteunen.

Nieuwe games moeten op beide PlayStation 4-systemen werken. Het is aan de ontwikkelaars zelf of ze nog een PlayStation 4 Neo patch voor oudere titels uitbrengen. Dat betekent niet dat oudere games niet werken, maar ze kunnen anders geen gebruikmaken van de extra rekenkracht van de nieuwe console.

Verder richt Sony zich op 4K-gaming, maar ook zonder 4K-televisie hebben de games betere graphics en hogere framerates. De PlayStation 4 Neo past automatisch de resolutie aan op basis van welke televisie er wordt gebruikt.

In het gelekte document staat geen releasedatum vermeld, maar daarin is wel te lezen dat dit jaar al de eerste prototypes beschikbaar komen. In onze PlayStation 4 Neo preview lees je alles wat we tot nu toe over Sony's console weten.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
PS4
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties