Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geldtransacties Fable 2 uitgelegd

Hoe een Siamese gokverslaafde te maken

In oktober ligt Fable 2 in de winkel. Peter Molyneux heeft een lading geld gekregen om al zijn ideeën weer eens in een spel te gieten. Eén van de mogelijkheden in Fable 2 is het verdienen van geld door te gokken. Deze gokspelletjes zullen dan weer aparte Xbox Live Arcade-games zijn.

Lionhead heeft vandaag uitgelegd hoe de transacties van de XBLA-games naar je Fable 2 personage zal gebeuren. Wanneer je één van de kansspellen -vanaf morgen verkrijgbaar op Xbox Live- opstart moet je een personage aanmaken waarmee je al je spellen zal spelen

Wanneer je in oktober dan Fable 2 opstart en je in een herberg de persoon vindt die gaat over het gokgedeelte in die herberg, zal je personage uit Fable 2 samensmelten met het XBLA-personage dat je speciaal hebt aangemaakt. Je mannetje (of vrouwtje) waar je Fable mee speelt zal vanaf dan automatisch geld verdienen aan de Arcade-kansspellen. Het is wel oppassen geblazen, want zodra je je personages hebt laten samensmelten is het niet meer mogelijk dit om te draaien.

Zoals gezegd ligt Fable 2 in oktober in de winkel, exclusief voor Xbox 360.

Getagged als

Reacties