Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GeForce Now streamingdienst krijgt nieuw Priority-lidmaatschap

Founders krijgen levenslang zelfde tarief.

Streamingdienst GeForce Now van Nvidia krijgt een nieuw Priority-lidmaatschap. Dat maakt het bedrijf via een persbericht bekend.

GeForce Now gaat ondertussen zijn tweede jaar in en heeft bijna 10 miljoen leden. In februari verliet de dienst de bèta-fase.

De dienst biedt twee soorten abonnementen: een gratis abonnement en een premium abonnement.

Het bestaande premiumlidmaatschap heette 'Founders'. Dat wordt vanaf donderdag 18 maart vervangen door het nieuwe Priority-lidmaatschap, wat dus het nieuwe premiumabonnement voor de dienst is.

Een Priority-abonnement kost 9,99 euro per maand. Voor een jaar is er de voordeelprijs van 99,99 euro.

Wie een Founders-abonnement had, blijft dat echter behouden. Als dank voor de steun, belooft Nvidia daardoor dat die leden hun speciale prijs van 5,49 euro per maand (of 27,45 euro voor 6 maanden) levenslang behouden.

Met de Priority- en Founders-abonnementen krijg je toegang tot speciale voordelen zoals raytracing, prioriteit om gameservers te betreden, en een langere lengte van gamesessies (op het gratis lidmaatschap is dit beperkt tot een uur).

Om het tweede jaar GeForce Now te vieren, belooft Nvidia ook dat de dienst enkele updates krijgt. Zo wordt de servicekwaliteit verbeterd, wordt de capaciteit vergroot in bestaande datacenters en komen er twee nieuwe datacenters, wordt het mogelijk om bij belangrijke games accounts te koppelen, en vindt de 'onboarding' van nieuwe games sneller plaats zodat er elke week nieuwe releases zijn.

De aankomende update 2.0.28 voegt ook V-sync toe aan de dienst, zodat framerates stabieler zijn en 'screen tearing' geëlimineerd wordt.

De abonnementen voor GeForce Now kun je hier bekijken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties