Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GeForce Now krijgt nieuwe tier en upgrade naar RTX 4080

"5X sneller dan Xbox Series X".

Nvidia heeft tijdens CES 2023 zijn nieuwe GeForce Now Ultimate -abonnementsniveau bekendgemaakt. Abonnees van die dienst krijgen later in het eerste kwartaal van 2023 automatisch toegang tot RTX 4080 SuperPods.

Dankzij de upgrade kunnen abonnees rekenen op 64 teraflops aan grafische rekenkracht. Dat is volgens het bedrijf 'ongeveer 5 keer sneller dan de Xbox Series X en 1,75 keer beter dan de rekenkracht van de huidige hardware'.

Daarnaast krijg je toegang tot een 4K-resolutie aan 120 fps tijdens het streamen. Buiten het streamen profiteer je via de cloud dan weer van 240 fps met volledige ray-tracing en DLSS 3.

Cover image for YouTube videoGeForce Beyond at CES 2023
De volledige GeForce Beyond-stream op CES 2023.

Verder zorgt de Nvidia Reflex-technologie voor een click-to-pixel latency van minder dan 40 milliseconden. Als laatste worden Ultra Wide-monitoren van verschillende resoluties binnenkort ook ondersteund.

Momenteel is de upgrade nog niet beschikbaar, maar kun je al wel een GeForce Now Ultimate-abonnement nemen voor een maand of zes maanden. Dat kost respectievelijk € 19,99 en € 99,99.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties