Skip to main content

Geen PlayStation Plus abonnement nodig voor Planetside 2 op PlayStation 4

Science-fiction MMO is gratis online te spelen.

Sony Online Entertainment maakt bekend dat er geen PlayStation Plus abonnement vereist is om Planetside 2 online te spelen op PlayStation 4.

"Eén van de beste dingen aan het werken aan een game als Planetside 2 is dat het een levende en evoluerende game is die constant updates en verbeteringen krijgt," zo zegt de creatief verantwoordelijke van de game Matt Higby. "Naast het werk aan de versie voor PlayStation 4 werkt het team aan vele verbeteringen voor de game in het algemeen."

Higby gaat verder door enkele belangrijke nieuwigheden voor de game aan te kondigen. "Hossin komt er aan: ons vierde continent dat 64 vierkante kilometer groot is. Er komt een geavanceerd systeem van achievements met de naam 'Directives.' En er komen uitbreidingen voor het Outfits systeem."

De nieuwigheden komen zowel naar de pc als naar de PlayStation 4 versies van de game. De game krijgt "nog verschillende jaren" toevoegingen, zo belooft Higby.

De game wordt ook voorgesteld op de E3 (Electronic Entertainment Expo) beurs in Los Angeles volgende week. Daar is de PlayStation 4 versie van de game voor het allereerst speelbaar.

Planetside 2 heeft nog geen vaste lanceringsdatum. De game is op PlayStation 4 een free-to-play game.

Read this next