Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen MvC3 demo vanwege schema

Zegt Capcoms Svensson.

Capcom Vice-President Christian Svensson heeft een reden gegeven waarom er geen pre-release demo zal komen van Marvel vs Capcom 3. Niets buitengewoons blijkt zo, gewoon conflicten met het ontwikkelingsschema.

Maar de man liet ook weten in een post op Capcom Unity forums dat het schema niet de enige reden was.

"Eerst, schema. Als je een demo wou, zou je minder personages gehad hebben, minder afgewerkt of een ander minpunt omdat de game per se dit fiscaal jaar uitgescheept moest worden (zakenrealiteit)," zei Svensson. "Demo's vragen tijd om te maken, testen en versturen - en ze zijn niet goedkoop wat zou willen zeggen dat iets anders geschrapt of verminderd zou moeten worden om er budget en tijd aan te hangen."

"Ten tweede, in het verleden hebben onze vechtgame releases ook geen demo's gehad en we denken niet dat zoiets afbreuk heeft gedaan aan onze verkoopcijfers of consumenten-feedback op lange termijn, zolang de ervaring goed is (en in MvC3 is die geweldig)."

Hij voegde nog toe: "Ten slotte hebben we er ook voor gezorgd dat de game speelbaar was tijdens talloze evenementen over de wereld, dus er zijn al mogelijkheden geweest om de game uit te testen. Het wil niet zeggen dat iedereen die de game had willen testen de mogelijkheid heeft gehad, maar ik zou toch wel willen beweren dat letterlijk honderden of duizenden de kans hebben gekregen sinds we de titel hebben aangekondigd in april."

En voilà, een uitgebreide uitleg met weinig spectaculaire inhoud. Hopelijk dat de fans nu inzien dat het geen zin heeft om nog meer smeekbedes richting Capcom te sturen - het is voor jullie eigen goed.

Marvel vs Capcom 3 verschijnt in april voor PS3 en X360 (en zal Okami bevatten - God ja).

Reacties